++燊++ 發表於 1-4-2009 00:04:43

出沒觀塘ga新隊...RKR[ROCK RACING] 車隊討論區 招收男女隊員中~~

觀塘HKRKR 車隊討論區 招收男女隊員中~~RKR 車隊討論區

本隊為初建新隊,希望係交流技術,吾係互相爭抄!!!
5/4中午12:00尖咀金星 去ga請講再自行現身
隊規:

.1 希望各隊員互相幫助其他隊員,提升技術,絕對不能取笑他人技術
.2 灣岸事灣岸了,開開心心玩下就算
.3 加入車隊必須開一部隊車
.4 記著要以車隊名為大重,要玩得有車品,唔好做的損壞車隊形象既事
.5 本隊會定期舉行隊聚,請各隊員盡量出席,一個月最少浦頭一次,去5到請講
.6 本車隊接受雙重身份
.7 未經隊長同意不得把隊車借予非本車隊的人
.8 隊車格式為......RK★XX (XX係你中意ge名)

車隊成員:
隊長: 天(元老)....l*B*l (R34)/   RK★ST(E9)
副隊長:樹皮(客串)....★SAN=(E9) /RK★SN (FD)
隊員:柏朗... DANNY (GDB-C) / KY*BB (GC8)
         阿BI(女隊員)..... BI. (S30)/ RK★bi (GDB-C)
         阿撚(新隊員)..... RK★BB (E9)
            銘(新隊員)..... RK★JF (E9)
         大舊(新隊員)..... RK★FF (E9)
         阿安(新隊員)..... SIUON (Z33) /RK★ON (E9)
   ROBERT(全新隊員)..... RK★XD (E9)
         阿鋒(全新隊員)..... RK★AF

VIP : NIGHT........HKHVR車隊

新手、老手、有興趣者皆可
各位入隊ga人都有一部隊車
活動地點:牛頭角,Mega Box,尖沙咀

有意者聯絡方法:
請看#4....

++燊++ 發表於 1-4-2009 00:46:21

推幾推先~~

chan2009hk 發表於 1-4-2009 21:56:06

我想問點PM你...我今日見到你地開會車...我有意想入會.....我大多去9龍灣...尖咀MK

++燊++ 發表於 2-4-2009 19:52:21

我想問點PM你...我今日見到你地開會車...我有意想入會.....我大多去9龍灣...尖咀MK
chan2009hk 發表於 1-4-2009 21:56 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
GTR_sean@hotmail.com
係咪企係最左面果個係你???
歡迎歡迎=]
好aR~約出尼交流下...

chan2009hk 發表於 3-4-2009 00:06:31

唔係...果個未夠16-0-..係起你後面..你見唔到我..

chan2009hk 發表於 3-4-2009 00:16:14

我叫呀鋒...RK★AF,,,好唔好呢...呵
會車係唔係自己開????
我ADD左你MSN....
不過你無ON...你可以...67680036找我

++燊++ 發表於 3-4-2009 02:39:54

唔係...果個未夠16-0-..係起你後面..你見唔到我..
chan2009hk 發表於 3-4-2009 00:06 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
係咪帶CAP帽???''

++燊++ 發表於 3-4-2009 02:43:59

我叫呀鋒...RK★AF,,,好唔好呢...呵
會車係唔係自己開????
我ADD左你MSN....
不過你無ON...你可以...67680036找我
chan2009hk 發表於 3-4-2009 00:16 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
ok~~冇問題''
你可以開,我開又得...
我有gc8,E9,32.....E8,FD,GDB-C係8191,要加錢`+$30過卡!

++燊++ 發表於 3-4-2009 02:46:34

我可加入嘛=]
我多數係官塘168.寶聲.11樓玩開-_-
小拔=) 發表於 2-4-2009 21:50 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
可以~~
哦...''我地玩開發達城,銀星,168!!
留低聯絡方法~PLZ!

chan2009hk 發表於 3-4-2009 12:58:43

30蚊-0-咁...貴..我無咁多錢.....
>0<
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 出沒觀塘ga新隊...RKR[ROCK RACING] 車隊討論區 招收男女隊員中~~