ZEN-NN 發表於 29-8-2010 15:43:31

Evil招刀仔神手入團[有團Ser] 招技術支援!!!

我自問玩左刀仔都有2年,實力有番甘上下,
而我畢生既夢想系開一個刀仔團,等各路神手聚集一堂,
NCH<--this is my Name!

團名為Evil因為在下曾乃勁舞團之人,而我則為Evil團員.
為何Evil後有個A字呢?因為我希望每人各有1個英文字代表自己
因此本團團員上限為26 A-Z自揀1個!

誠邀各路高手一齊切磋,指教,
另收3名admin長注團ser及1名副團幫手處理團中大小事務

團長:NCH 副團:KwokFu

本人太熱愛刀仔,
因為玩刀仔十分講技術,
而且又好刺激,又包含Kz既一些精髓,
e.g 小跳殺,旋跳殺等等...
表格:
入團後名稱 orz: XXXXX
你系男定女 orz:
玩左Cs幾耐 orz:
有冇Csmate orz:
會吾會同我一齊打江山 orz:
識吾識開ser orz:
聯絡方法 orz:

ZEN-NN 發表於 29-8-2010 20:14:03

先推推,因為改了團名,希望各路神手加入本團!

WhY-B3D? 發表於 29-8-2010 21:19:24

對於我尼講
fake刀 / 長刀殺已經足夠
旋跳之類與我無關 :(

ZEN-NN 發表於 29-8-2010 22:40:09

旋跳是玩刀仔的一種技術.
e.g在一條小路比人追殺,可以使用旋跳甩開佢,
好似35hp_fire果條水路甘,

WhY-B3D? 發表於 30-8-2010 10:28:10

OH...
如來 [ 甩 開 佢 ] 都是一種技術/.\
刀仔太深奧了 /.\

格-仔 發表於 30-8-2010 11:49:28

入團後名稱 orz: Ng six play kf
你系男定女 orz: MALE
玩左Cs幾耐 orz: 3yrs
有冇Csmate orz: 有
會吾會同我一齊打江山 orz: 會:P
識吾識開ser orz: 唔識

Y/O 發表於 30-8-2010 15:45:05

入團後名稱 orz: 0.98a_a
你系男定女 orz: 男
玩左Cs幾耐 orz: 5yrs
有冇Csmate orz: 有
會吾會同我一齊打江山 orz: 會
識吾識開ser orz: 唔識

ZEN-NN 發表於 30-8-2010 19:45:02

入團後名稱 orz: Ng six play kf[Evil.A
格-仔 發表於 30-8-2010 11:49 http://www4.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

請留下聯絡方法

ZEN-NN 發表於 30-8-2010 19:45:30

入團後名稱 orz: 0.98a_a[Evil.R
Y/O 發表於 30-8-2010 15:45 http://www4.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

請留聯絡方法!

Y/O 發表於 30-8-2010 21:30:38

請留聯絡方法!
ZEN-NN 發表於 30-8-2010 19:45 http://www3.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

crazy-3-98@hotmail.com
頁: [1] 2
查看完整版本: Evil招刀仔神手入團[有團Ser] 招技術支援!!!