查看: 5083|回復: 62
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] ❤Sweet×honey;

o......o"HELLO ALL"
又見到我o0o`即係又有圖睇啦A3A!
今次整左好多-___-V;好比心機整的`SuP下plz

去圖o3o.

1)give me your hand
好鍾意呢個動作a___a"
因為整整下無啦啦hand左個PS;又冇save.
只係print screen左-_-`so..唔係整得好多野.

2)幸娃寵ban
好鍾意呢張Ban a__a!
改左少少色`整左D點點係張圖度a___a!

3)my wings - I miss you
a0a`keee.my wings iii;
想用呢個翼BH好耐><v
不過字型方面唔知點襯好.,
隻人都係cut得好差-~-.

4)mouse×man
-_______-`超難整既1張圖`亦都係我認為最ugly既1張!
成張雪地-   -`乜色都冇`個D色係靠加勁多TT落去的囧!

5)Or2.(無名)
呢張野我係完全唔知點整-o-`
都係同老方法整囧..唔係幾靚/____\.但幾鍾意d bhv3v

6)homework._.v
比你咖奇-____-!
好簡單咁整ja .3.'諗唔到點整/____\'收貨嗎><?

7)芝麻開門  ((笑..
冇乜點整呢張野o3o`加左少少BH令佢閃下閃下咁-U-.
ps;芝麻極都唔開道門/____\星夢玩野(?)

8)£ove in Autumn
張圖好好地比我搞到好有秋天feel xDD
o3o.有大bb同小bb陪我地影相`s0 sweet a[]a;
ps;Love in Autumn 係1個BH黎/___\v 我整咖!

`````````````````````````````````````````````````````````*

a_____a`同翼翼既相就PO晒`係時候PO多2張呃下分!
2張都係幫人整的!____!"

9)icon for yi=)
其實我覺得本身原圖美化少少已經好靚.
不過幫人整冇理由咁行咖嘛A__A.
SO加左少少色.同BH=)

10)bear family
都係幫儀整的!___!"
好多熊Bearbear..唔好食左我>[]<!
好耐冇整過草地圖`仲要冇改色-__-`因為唔識整xD

END.THz.Sup.=)
回復

1111111111  xD``=)
老婆豬...我搶到第1了
D圖超超超超靚哇...哈比我搶到1xd
第時整多d圖比我搶1牙xDD``
回復 支持 反對

回復 2# 的帖子

快到你丫[[yoyo_130]]
你究竟有冇睇咖!? \_________/.
回復 支持 反對

. 搶左3先 !!! 點可以唔急/3\v
鼠鼠妳系得既! 好令牙 ' 朕等到頸長 ..
但系 ..印象中冇甘少架啵-  -+
唔通其他比妳食左/[]\ !?  ((可能記錯

第1張`
個底隻色好令0 .0
但系give me your hand 同 mouse可以唔洗連埋個底一齊-0-
可以整第2種效果
人cut得好0 .0v
心心入面個底白曬吾知點解硬系小D野甘-.-
不過好令XD*

第2張`
D點點系點整架0 .0我想學''
個虛線框..你用乜方法令佢跟埋本身張圖甘-.- ((吾知你明唔明?
大置上系甘-v-

第3張`
字型真系怪左D-v-
隻翼可以鮮艷D隻色0.0

第4張`
-v-吾系好差姐.
真系好似好多TT甘-.-''
不過效果都吾錯牙!

第5張`
又話吾知點整-.-
結果整出黎一樣甘好!
妳個鼠鼠\3/!
上面唔整到甘光會0k d我覺得
因為下面個feeling好柔和''
突然望上去甘光好似有D唔舒服甘- ,-

第6張冇乜好講-v-跟教學既妳xd!

第7張`
好令0.0去左黃金屋
就甘樣已經好正;)

第8張`
-___-妳話冇靈感..
一有就.. !! 簡直西利v_v!! ((拍拍拍拍
地下D紅色'' 淺番D比較好 -0-!!
個BH 好令v_______________v!
妳變到果個女仔甘似果D牙姨出嫁-o-((被扁

第9張第10張`
a.a 我鍾意第9張個效果
第10張都吾錯 !!

打到冇力\口/ !
下次整多D牙 xd
系時候守誠諾P0我果2張[傑作] =.=...
以上系個人意見 x)

回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

3都好搶-口-...[[yoyo_135]]
唔洗咁急既-_____-.慢慢黎`
-------------------------------------------------------------------
原帖由 L0vEs`琪 於 7-8-2008 17:10 發表
. 搶左3先 !!! 點可以唔急/3\v
鼠鼠妳系得既! 好令牙 ' 朕等到頸長 ..
但系 ..印象中冇甘少架啵-  -+
唔通其他比妳食左/[]\ !?  ((可能記錯
第1張`
個底隻色好令0 .0
但系give me your hand 同 mouse可以唔洗連埋個底一齊-0-
可以整第2種效果
人cut得好0 .0v
心心入面個底白曬吾知點解硬系小D野甘-.-
不過好令XD*
第2張`
D點點系點整架0 .0我想學''
個虛線框..你用乜方法令佢跟埋本身張圖甘-.- ((吾知你明唔明?
大置上系甘-v-
第3張`
字型真系怪左D-v-
隻翼可以鮮艷D隻色0.0
第4張`
-v-吾系好差姐.
真系好似好多TT甘-.-''
不過效果都吾錯牙!
第5張`
又話吾知點整-.-
結果整出黎一樣甘好!
妳個鼠鼠\3/!
上面唔整到甘光會0k d我覺得
因為下面個feeling好柔和''
突然望上去甘光好似有D唔舒服甘- ,-
第6張冇乜好講-v-跟教學既妳xd!
第7張`
好令0.0去左黃金笑
就甘樣已經好正;)
第8張`
-___-妳話冇靈感..
一有就.. !! 簡直西利v_v!! ((拍拍拍拍
地下D紅色'' 淺番D比較好 -0-!!
個BH 好令v_______________v!
妳變到果個女仔甘似果D牙姨出嫁-o-((被扁
第9張第10張`
a.a 我鍾意第9張個效果
第10張都吾錯 !!
打到冇力\口/ !
下次整多D牙 xd
系時候守誠諾P0我果2張[傑作] =.=...
以上系個人意見 x)

.~."要皇上久等.臣妾罪該萬死`
回皇上`臣妾的確冇咁少圖`
但1時又醒唔起冇PO邊張/__\
請皇上息怒><!

第1張`臣妾先謝過皇上既賞識oAo.
但gmyh同mouse分開既話.mouse唔知放邊. ((放係皇上身邊xd?
人CUT得好既原因係因為我係雪地影@_@
心心個白底`唉..我都想加野落去`但-.-整個陣PS HAND左`
冇晒D圖層>^<!"

第2張;`回皇上..
黑色顏色炎x描邊1px`再用白色內發光3定5px.

第3張`隻翼我唔想咁鮮`想有D妖精翼透明FEEL XD

第4張`效果唔錯就好啦`(呼~

第5張`皇上曰:妳個鼠鼠\3/!
鼠妃在!!! 請問陛下叫我有何事?
D色係漸變疊加黎-0-! 下次較淡少少色`
我都覺得下面好柔和-333-!

第6張`功課嘛>__<!`
本來整左張比教學多D野既圖`
不過老公話唔好-0-話唔吉利XDDD

((死啦oAo`皇上既妃子有老公..係咪要浸鼠籠? (笑

第7張`咩叫去左黃金-口-!?

第8張`D圖凡親轉1轉色就易整好多我覺得-   -!
冇得整淺D`擦既話會見到綠色-   -`仲怪`
如果轉淺D`就成幅都轉晒咖啦`
heee`個bh-_-`第1次整錯左size`搞到又要整多次
妳變到果個女仔甘似果D牙姨出嫁-o-<~囧
因為紅卜卜a0a? 皇上`古代結婚冇婚紗咖xd"

第9&10張呃分姐xd
呼~~回完啦`[[yoyo_204]]
你1個"朕"字`回你個陣`帶比我好笑料-vvv-!
嘩-_____-.下次仲要整多d?
我今次元氣大傷..囧v
等我休養多排先啦>___<v

陛下果然遵守同臣妾既承諾/v\"
臣妾好感動xDDDDDDDDDD"

回復 支持 反對

鼠鼠同大翼好親a_a(得喵喵話唔親-,-)
熊仔相a_____a''
第8張好紅d裝-0-

回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

多謝-33-v`
\_____________/.我嬲屎死貓呀;
o33o.下次約埋去影 mouse family[[yoyo_196]]

------------`
改色既關係囧r2`
魔神變+2oset x3"
回復 支持 反對

sup~
靚!!
+油=- -
回復 支持 反對

回復 8# 的帖子

0[]0女女都黎左!!!
thz yr sup ; )
回復 支持 反對