樓主: kokokokokakuz11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 由即日起 巨商交易專區 需五級會員或以上方可進入

關閉 [複製鏈接]
我相信450分不是大問題
只是看你有沒有心在樂古發帖
加上450分不是代表要回450個帖
上線時間亦能增 ...
kokokokokakuz11 發表於 15-9-2010 21:37

查實你冇心回就不用回~回左=沒回~~低級會員一定個個都咁得閒????????開玩笑~你重要叫人唔好注冊~可見你版主之高見~高手~叫人唔好注冊~你話哂事??????你乜水??????你個版主之位都唔知點得來~一定都沒版主之風範~好心你唔好答~答多錯多~OK????難道一定要注冊先能看貼?開玩笑~做游客不能看貼???算~同你講哂氣~你都唔知回乜野~

版主查版是盡責,但係以巨商交易版流量,根本3個版主係唔夠

仲有版主要番學呢,如果會員唔當版主係超人我諗 ...
*風之刃* 發表於 15-9-2010 22:04

個版主問非所答~都唔知答什麼野出來~都不知道佢點選版主~
國家是為人民拿取好的利益~而不是要人民辛苦~當然好的利益~人民也會幫到國家手~can?
所以倒不如限制只限20級會員進入不是更好嗎?那麼洗貼便會減少~人流也會更多???
反正版主話乜就乜~點可以唔同意?唔通想留壞印象咩?5級以下會員很多都不能去到巨商交易區買賣~對版主更好~唔洗做咁多粗重野?
正所謂一分耕耘 一分收穫~版主既然想更輕鬆做野~倒不如設20級會員才進入~不是更好?騙子也會少很多~又唔係有別的論壇宣傳~不是更好嗎?
你們既然想改咪改~我們又可以做d咩?官迫民反?點反= =又唔係現實~哈哈~
回復 支持 反對

交易區版主人手方面我們自然有配合
大概管理方面仍然分配良好
謝謝閣下的關心
其實會員限制進入交易區
本 ...
Lsm1023 發表於 15-9-2010 21:26

好官腔 - -
不了了之咁扮接納意見
回復 支持 反對

好官腔 - -
不了了之咁扮接納意見
lazychung 發表於 15-9-2010 22:59

無奈接受~不然怎樣?反正又唔關我事~咁勞心做乜~哈哈~事不關已~已不勞心~無良改革~不會更美好~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我以你一個問號當一個問題

1 我巳經講左450積分不難達到
2 冇話我話哂事
3 版主
4 填表面試得來
5 我相 ...
kokokokokakuz11 發表於 15-9-2010 23:04

你都係這樣= =~不難達到???有好多心急既人放野~但450積分很易達到~人地既然急又何來容易達到~答我?????人地沒時間~但想放~一定要到450積分?????姐係強人所難?個改革是否所以版主商量而定?不如開1個投票區~看看民願重好?讚成定反對多~到時再實行不是更好?????以3日為準?不是好的良方?如果大多數都同意~咁順應會員~如何?能否?很多人都想看看結果如何~
我只能答你第1點~其如沒興趣知~
回復 支持 反對

= =
咁多人用架咩..
回復 支持 反對

你都係這樣= =~不難達到???有好多心急既人放野~但450積分很易達到~人地既然急又何來容易達到~答我?????人 ...
C小旋風 發表於 15-9-2010 23:13

睇黎你仲未明白樂古宜家係咩情況,因為樂古無論任何時候都係咁黑暗

老實說巨商版已經比較好,其他版改新例一出,高亮關題,根本無機會俾你討論

所以話網絡世界..何必勞心勞力看得咁重
回復 支持 反對

版主實拖該項修改自然有原因
我們已清楚交代事故
如今開帖亦只是提點會員
而不是供你在這里雞蛋里挑蛋殼
我明白這里是供會員討論該項修改的要閉
但看來也不至於存心留難吧
最后 是次修改現已落實
如有任何不滿或投訴
歡迎到站務區/PM各管理員提出   
回復 支持 反對

如果想放野(未夠5級),可以借朋友個ac/直接叫佢開帖幫你放野~
回復 支持 反對