查看: 10450|回復: 51
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[搶鮮情報] 親愛既橙橙又送槍啦

黑骨一定食錯藥
------------------------------------------------------------
話說我開左呢個POST之後好多人都話:

有槍送咪幾好,唔好話人啦   

唔送槍,唔出新圖/模式,唔出槍,又話cso要摺,話人地廢,話人悶,又乜又剩。
而家出圖出槍又送槍,又話人地食錯藥。

送比你又話人食錯藥 唔送又會話黑燈點唔好,又話d槍要用錢買 又話黑橙昆玩家錢
   送比你仲多多聲氣 黑橙真係好人難做

唉.送槍比你又話黑骨.唔送槍比你又話黑骨,你想點架-.-?

呢D咁既野↑

大家咁之前有冇留意到個標題呢....
親愛既橙橙又送槍啦
個標題係咁既↑

而我話佢食錯藥只係純碎想講下笑咁....
同埋我仲叫佢"黑骨"就係因為平時都係咁叫佢,,叫慣左呀嘛
大家誤會左~

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
roompklee + 1 精品文章

查看全部評分

回復

有槍送咪幾好,唔好話人啦
回復 支持 反對

呢支都唔錯 好過上次果支  雖然都好少會用
回復 支持 反對

唔送槍,唔出新圖/模式,唔出槍,又話cso要摺,話人地廢,話人悶,又乜又剩。
而家出圖出槍又送槍,又話人地食錯藥。

咁你地講哂啦。
諗野唔好咁好wo。

評分

參與人數 2Bravo! +2 收起 理由
好人c + 1 我很贊同
abill04064 + 1 同意

查看全部評分

回復 支持 反對

呢枝會唔會淨係枝實用性唔高嘅Skin槍?
得個外型而又冇改良性能...
咁就唔方好用得去邊...
話說普通UMP都廢廢哋...
唔改良吓嘅話就冇乜吸引力...
回復 支持 反對

唔好咁講
遲下可能係金勳槍黎
回復 支持 反對

呢把SMG普通版既傷害都好似高過MP5, 只係射速慢,
(話說SK3都好似係基礎於UMP45 )
同埋點解D生肖槍全部都係pt SMG
CT 3 1(有滅聲個把) ==>歡喜伏龍
MP5 ==>虎狩MP5
P90==>賓紛瘋兔
UMP45==>狂蟒UMP45 (今年唔洗抽, 送埋)
仲有一把==> MAC 10(TR 3 1) (射速高, 但飄到嘔)
係得MAC 10未出, 唔通2014年過年先出埋?(純粹個人推測, 不喜勿插)PS. 下年係馬年, 唔通係馬頭型MAC 10??
回復 支持 反對

回復 1# 1qewasdrt

送比你又話人食錯藥 唔送又會話黑燈點唔好,又話d槍要用錢買 又話黑橙昆玩家錢
   送比你仲多多聲氣 黑橙真係好人難做
回復 支持 反對

而家出圖出槍又送槍,又話人 ...
倉井影 發表於 4-2-2013 14:28

人地有人地既睇法,你有你既睇法 you know?

評分

參與人數 2Bravo! +2 收起 理由
ben27649227 + 1 中肯
roompklee + 1 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 9# 愛神0v0

不過樓主既睇法令人反感
回復 支持 反對