查看: 1371|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 無無聊聊又一post!已經更新!(`真的..:'')

呢幾個月黎,是我人生中最無奈的日子...爛gag吧∼?
我避過左同學爛gag吧∼?
避過左老師爛gag吧∼?
又好好彩彩咁避過晒所有負面話題爛gag吧∼?
唯獨是...避唔過升降機的..!咦!打錯,爛gag吧∼?爛gag吧∼?爛gag吧∼?
應該係避唔過星夢的圖畫,唉爛gag吧∼?
一入眼我又想整圖了,但係諗到自己整得咁廢,幾時先會勁?爛gag吧∼?
成日想打機,但係又冇人陪,結果,整圖囉- -爛gag吧∼?
爛gag吧∼?
廢話唔講,試左D新野,不過係好廢,亂按搞出黎的爛gag吧∼?
請笑納:爛gag吧∼?
爛gag吧∼?
本想放最後,但係時間關係,整唔切新圖,寧缺勿濫,寧濫勿缺..都唔係我爛gag吧∼?
我依家又濫又缺..求求其其咁,but真係唔係為左呃分架...爛gag吧∼?
如果大家唔係唔likey,就唔好唔回覆啦!(四重否定句呢)爛gag吧∼?
爛gag吧∼?
係咁多先,遲下加番個短篇漫畫補數!
=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
更新了 ...
為大家送上,第二無聊之作,既貪錢又係貪花好色的大淫賊榤奇星夢打劫短篇漫畫一篇!(圖旁廢話依舊為大家送上..)
真係搞晒貪淫= =
女:喔!我冇錢喎~!
想點囧- -''
地下多左個死喵頭...
咩套都一樣啦,唔好亂諗!!(你比人打劫又要關心咁多..)嘩!!!好賤格呀!!!
嗯,有睇電視,適當的時候要大嗌"唔好!"
好核突, 啜到咁大聲,慌死人唔知你勁 ...
正常反應- -''
$!@^~!@&*(!!真係好貪呀呀呀呀!!
(個女仔仲企系度,報警吧啦)
恐嚇定係電影開場白= =沖呀!殺呀!搶呀!一個不留,一件不剩!.......囧!!!d人呢~?
超利害, 還懂變身..(倒不如說是換裝?)((好似打錯字了................)
"target locked""danger!danger!"
我扮蟹!扮蟹!...
囧,咁大聲,嚇死人咩-v-
爛gag真係企晒系度囉...)
救命...又變,超人都唔夠你黎
變身用意只在隱形.................
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
好啦!故事完結- -''[[yoyo_146]]真係好無聊吧~?(相信人人都睇得出囧)
本來想整長少少架,but 時間關係加上搞左兩日, 咩mood都冇了
或者遲下再整下圖(搵到新bh的話,我會整)

隱形,本想整好d,但係懶...[[yoyo_162]] 唔想搞咁多野了,求其模糊了當成隱左[[yoyo_119]]
((謎之聲:成日就係掛住打機[[yoyo_136]] 功課又唔做!你條**,好快**D做喇喎!))
結果? 打完機我做左要交的..又繼續了囧..

依家又有一堆野要做,兩篇文要作,唔講了,各位係咁先!!

評分

參與人數 1樂點 +3 +3 收起 理由
siu芷 + 3 + 3

查看全部評分

回復

原帖由 雪影。 於 23-11-2008 22:20 發表
我覺得唔錯B0-           -+

多謝晒~
有冇d特別想提出的意見?例如d圖邊度唔好, 邊度可以改改??

ps. 系呢個版好似未見過你?
回復 支持 反對

我覺得唔錯B0-           -+
回復 支持 反對

原帖由 Y0.小草-vv-` 於 19-11-2008 16:34 發表
睇完個神探伽利略故事就o左咀-,-....
同埋冇啦啦又令我諗起個fd問我既iq題= =..
佢問神探伽利略糸點死.. + 點解-,-...
我差五多每日都聽到尼個問題.. 已經覺得好無奈..
反到屋企睇埋戈p0st仲無奈-3-.. 呵"

乜d人對神探印象咁深刻...[[yoyo_192]]
我無無聊聊搞爛gag- -自此呢個故事變左神探做主角囧""
咩iq題黎@@? 事關我完全冇頭緒.....
仲係有埋post?
回復 支持 反對

睇完個神探伽利略故事就o左咀-,-....
同埋冇啦啦又令我諗起個fd問我既iq題= =..
佢問神探伽利略糸點死.. + 點解-,-...
我差五多每日都聽到尼個問題.. 已經覺得好無奈..
反到屋企睇埋戈p0st仲無奈-3-.. 呵"
回復 支持 反對

原帖由 發癲雞尾 於 16-11-2008 21:41 發表
神探伽利略唔戴帽同啡大褸..
果個都係冒牌貨 [[yoyo_201]]

呃...?~!係喎....
sorry,我未睇過套野..我只係睇廣告睇得多囧...= =
哈哈..我唔知tim..哈哈..[[yoyo_185]]
回復 支持 反對

神探伽利略唔戴帽同啡大褸..
果個都係冒牌貨 [[yoyo_201]]
回復 支持 反對

原帖由 甜﹏甜.屋 於 16-11-2008 09:29 發表
我咪問你係理個論壇記吾記得我姐\________/!!
靜璃係舊ac而已!

記得- -當然記得,呢個論壇一般有相的我大多都記得的~
冇相的我好難記個會員名, 一部份啦, 英文字數字加埋的多數唔記得,冇相的話
原帖由 冰雨〥殘° 於 16-11-2008 09:50 發表
你張圖點解睇落去咁單調..-___-

邊張? 漫畫or歡樂今宵?
歡樂好單調唔覺a_a''可唔可以幫我指出黎~? thzz!

漫畫單調就..唔洗講- -
回復 支持 反對

你張圖點解睇落去咁單調..-___-
回復 支持 反對

我咪問你係理個論壇記吾記得我姐\________/!!
靜璃係舊ac而已!
回復 支持 反對