打印 上一主題 下一主題
收起左側

公會LOGO製作區

關閉 [複製鏈接]
Originally posted by 樂古大作家 at 2006-8-31 13:59:
樂古大作家 ( ︴約≠定〞)[Rejected, btw , we won't accept your resquests anymore =] ]

唔明 可唔可以打中文??

已拒絕 , 我們不會再接受你的申請.
回復 支持 反對

Originally posted by choykamwing at 2006-8-31 14:09:
newbie哥.可唔可以幫小弟弄一個.

咩名-___- No Money No Talk xDDDDDD!
講笑!!
回復 支持 反對

Originally posted by choykamwing at 2006-8-31 14:11:

名=夢想琉璃.公會長=choykamwing.等陣上線比卡你.個公會未開.開左先用得.

Roger ! 一陣我會搞晒所有野^__^
回復 支持 反對

Originally posted by 樂古大作家 at 2006-8-31 14:39:

但你整呢個太太太唔靚^^    我比朋友既  

好彩 我早就比左佢姐

既然唔靚 , 你做咩要比佢呢?
成熟點吧 , 別再自打嘴巴=]
你用不用是你個人問題,
早知沒品的人會在樂古出現 ,
既然唔靚, 為何要申請?
同d c拉有何分別?
貪免費呢?

仲有 , 你要明白 , 我同風之雲係好朋友,
我係一個小心謹慎既人,
我絕對唔會比一d 不正常既比武 使我地關係決裂
我諗你仲係細佬仔 , 可能真係唔明 ,
有時決鬥係好 , 但係有時決鬥會使友誼決裂 ,
所以我地先有咁決定,
而風之雲亦都同意我咁做
既然我做得咁屈凸 , 點解你仲要send比人呢?
你可以自己再整, 為何要在這申請呢?
是不是因為你的 c拉 性格?
希望你唔好咁幼稚 , 我地絕對可以拒絕你既requests ,
原因亦無需多講, 我諗一個iq 有101上的 都會明白

[ Last edited by Newbie* on 2006-8-31 at 02:45 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by 樂古大作家 at 2006-8-31 14:43:
Originally posted by 樂古大作家 at 2006-8-31 13:59:
樂古大作家 ( ︴約≠定〞)[Rejected, btw , we won't accept your resquests anymore =] ]

唔明 可唔可以打中文
已拒絕 , 我們不會再接受你的申請.
...

你一開波 , 就叫我地整4個 <同一申請者>
我地完全冇埋怨過, 但係你偏偏要我地比試,
所以我先會係post打上"不得選擇設計者"
希望你別再幼稚 .. 如果你真係唔想要 可以唔洗回我post
冇需要對我的一言一語耿耿於懷
回復 支持 反對

Originally posted by 樂古大作家 at 2006-8-31 14:48:

幼稚???只係你整得唔靚姐^^ 好多謝你話我幼稚^^

[ Last edited by 樂古大作家 on 2006-8-31 at 06:50 AM ]

好吧, 我們討論一下 ,
在開始在post之後,  我們非常高興你能夠一次過post 4個申請 ,
我認為這算是cheating posts 吧 , 連續4個posts , 已犯上連posts ,
而且 1個人 申請4個logos , 是不是有點過份呢?
這是第一論點 .
第二 , 在設計完成後 , 小弟卻不介意你說問題所在 , 但極介意要以比賽形式去取得優勝者.
如果你認為這是應有之舉, 我亦無話可說.
第三 , 既然你說我整得不美, 為何你自己要先save, 再提出這荒謬的申請呢?
第四 , 既然你說整得不美, 又為何要連續申請4個呢?
第五 , 如果你真的覺得不美 ,為何要為小弟的一言一語耿耿於懷呢?
  小弟對你的言行舉止極為失望,可是我不介意任何”師拉”性格,人有好奇心,小弟卻明白,但絕不認為好像印度人的一樣,這麼沒品,要咖哩飯,食了一半,再說一點也不好食,還要別人添咖哩汁,這個情況,跟你的一無一樣,我不認為港人之中該有這種的敗類,說不美卻是要儲存在自己電腦內,為何要這樣做?貪心吧,想一得二。小弟自此後,亦希望你變得成熟,說話時別再自打嘴巴,露出破綻。
  要是你認為真的不美,你大可以不回覆,反正無論如何,我們也不會再接受你的申請。
  自重。
回復 支持 反對

Originally posted by 樂古大作家 at 2006-8-31 15:10:
冇問題
而且 1個人 申請4個logos , 是不是有點過份呢?
幫朋友

在設計完成後 , 小弟卻不介意你說問題所在 , 但極介意要以比賽形式去取得優勝者.
好明顯 你係整得唔靚 之前果幾個就唔錯

既然你說我整得不 ...

幫朋友?你的朋友在哪?為何要勞煩你去申請?
有誠意自己親自上壇,亦希望你要明白”以禮相待” ..
我完全不認為我正在"串"人 ..
但是我肯定的是 你不懂家教 , 不懂尊重別人 , 更不懂冷靜..
我說了 , 我不介意你說問題所在 , 但極介意要以比賽形式去取得優勝者.
所謂問題所在, 是指 "顏色上的配搭 , 閃字每格之速度 等等"
並不是要別人再做 再作比較 ...
回復 支持 反對

Originally posted by 樂古大作家 at 2006-8-31 15:16:

我講左幾百次啦

唔靚果個 係我最未申請   之後我仲有冇申請?? 冇呀嗎咁你又做咩屈我話我又左申請呢???

我們又何時屈你呢?
你的而且確講了百次"錯的東西"
你是連續地提出四項申請 .

ps : 我太串 ? 大概是你不願服輸吧 ...

[ Last edited by Newbie* on 2006-8-31 at 03:19 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by 小俠仔 at 2006-8-31 15:20:

我係戰火〃F°◆,會長都係戰火〃F°◆

-_-
唔該晒 會長仔 xDD
好快做 - -v!!
回復 支持 反對

Originally posted by 隱居.小熙 at 2006-8-31 15:23:
我ac名叫ぴ﹢◆小熙♂
會個名係 : 搞屎棍 ,,
有咁核凸整咁核凸-,-
最好整舊屎出泥-.-

收到啦 整舊屎出泥呀麻
一陣去toilet影相 xD!!

Originally posted by choykamwing at 2006-8-31 15:24:
newbie哥,等陣我比完卡你.你就要弄比我啦.

ROGER ^_^ 1000篇了
回復 支持 反對