查看: 17992|回復: 155
打印 上一主題 下一主題
收起左側

**Keke~以確保信任~決定加多張我們的合照..還有說話要講**

關閉 [複製鏈接]
佢就係我至親至愛既家姐喇...
由細到大~~我地有D咩秘密都會同大家講~~
但係..記得有一段日子~..
我地成日都因為少少事而嗌交..
有一次..仲打起上黎掂~~><..
諗返起真係覺得好心痛...
永遠唔可以忘記既就係我地而家既關係.....~
當大家分開左住之後..
大家都比以前更加珍惜大家既關係..~
先真正體會到~.."相見好..同住難"呢個道理~
原來呢個咁簡單既道理..真係要發生左先會真正明白..
同時..我地都會係度諗同一個問題.....
究竟兩姊妹點樣相處先至叫好呢?...
問過好多朋友...好多外人~..
結果大家都同時間得出左同一個答案~...
就係...能夠當大家好似朋友咁看待..~..
永遠同好朋友都唔會有隔膜嫁~~...大家發覺嗎?..
傾心事...講秘密...有咩事都肯講出黎大家分享!~
大家既關係...就自然會好嫁喇...

係到最想講既就係~如果大家都有兄弟姊妹~..
而又相處得唔好..有咩都唔講暪著大家..成日鬧交既話..
如果想有好轉~不妨試試我地兩姊妹得出黎既結果吧!
大家都應該知道..一世人可以做到兄弟姊妹係多麼難得既事~..
另外.......最想最想講既野...話我老土我都要講嫁喇~~
家姐!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!我愛你!!!!!!!!!!!!>3<
((keke~~好感動嗎?不要哭哦!~~錫死你>3<))

死喇...好似離左題咁bor...實比板主扣分...:lol
唔緊要!!~~好啦~!而家就入正題啦!^^"
不過大家都不妨望一望我上面既感想吧!!:lol

佢叫jenny tsui~係業餘model黎既!~~
今次既post並唔係想比人知..~
我家姐係model有幾威~
而係想多D人認識佢!~欣賞佢!~
因為係我心目中~~佢係最靚嫁!~~
家姐..我係出賣左你..希望你睇到之後不要炳我=v=""keke
好喇~~太長氣了...!!去相!!!!!...

單選投票, 共有 533 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限

評分

參與人數 1樂點 +30 收起 理由
tiu_mark + 30 十分精彩的文章

查看全部評分

回復

我可以講粗口嗎?????
回復

原帖由 johnsonpk 於 2006-12-13 16:19 發表
我可以講粗口嗎?????

你咪講囉!比人扣哂D分你就講啦!冇所謂的~
回復

model?!唔錯呀~~幾令女wor~不過都係你令d
回復

吾錯WO真系
我十卜!!!^^
回復

頭像被屏蔽
估唔到樂古有人家姐做model o_o!
回復

麻麻地~都唔差!~-.-
回復

估唔到係你家姐黎=3=...型啊
回復

請大家繼續支持啦!~~...
乜佢真係咁差??..不是嗎??.....
回復

無感覺
唔知點回你
回復