查看: 9198|回復: 41
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] ﹝榤奇星夢故事集結局前篇﹞終於順利出版了’’!

關閉 [複製鏈接]
[[bao_36]]各位,經過我千辛萬苦咁沖破重重難關幾經波折突破所有大風大浪安然渡過電腦懷疑中毒hang機事件[[bao_35]]
再加上我的英明決斷和聰明頭腦作出一個決定性的行動(不干事吧- -?)之後,我終於整好了電腦[[bao_34]]
原來是自己搞的一件笨事= =我同時開了兩個防毒software..[[bao_29]]大家內閧打架><
好彩我搞定左你地先有哩一篇結局前篇睇xd
廢話少講(已經講左好多..)去圖啦!
上回提要:

之後...
(咩叫佢擋= =?)
(點解係又搵野,個「又」字咩意思?)
(企到咁近..走火你就瓜左啦∼)
(家傳機甲?!)
(又嘩又嘿,同一時間出聲= =?)
(有前冇後打死擺就戰術!)
(咦咦咦!中間有d野喎..鬥打怪牙?)(貓咪按:我是無辜的呀!)
(原來唔夠打,警察走佬?)
真係比我講中,哇哈哈..(自我中- -’’)
唔係呀嘛?黃峰都頂唔到部初心?(按:係家傳機甲呀..!)好∼家..傳機甲..-0-’’唔知咩啦..
總之佢就唔掂啦,如果如果大家都係都係好緊張呀好緊張∼咁就就請大家大家留意下回下回
榤奇星夢故事之..[[bao_31]]「大結局」呀!![[bao_32]]

注:睇帖不回者,休想我出大結局![[bao_48]]
哩個post冇最少3頁我唔出大結局呀..

評分

參與人數 1樂點 +11 收起 理由
小夜* + 11

查看全部評分

回復

-__-''冇回就冇得睇...
咁功利架-33-
點解覺得開始越黎越麻麻的-~-''
last果集要加油\口/!!
回復 支持 反對

原帖由 pollychu220 於 23-5-2008 23:25 發表
-__-''冇回就冇得睇...
咁功利架-33-
點解覺得開始越黎越麻麻的-~-''
last果集要加油\口/!!

呃..說穿了就是我自己..= =唔見左好多圖
我搵下搵下先搵到哩d,排番出黎
所以咪唔好睇..沒法子..我笨,搞到壞電腦-0-''

多謝你,咁夜照回,冇回冇睇?你見唔到查看係幾多,回帖係幾多.....?
回復 支持 反對

=0=3頁都唔係好難ja~~~
-0-"咁耐先出以為你潛左水
回復 支持 反對

十卜~~~~~~~~~~~祝你快d出埋大結局[[bao_36]]
回復 支持 反對

-x-!!`..原來中毒了'*
要3頁-x-? 你開左個po2日.e+..先.....'
降低要求啦囧!!

ps;我次次期待的不是那故事;
而係你d開場白,旁白囧v"別嬲(逃..
回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 24-5-2008 08:47 發表
-x-!!`..原來中毒了'*
要3頁-x-? 你開左個po2日.e+..先.....'
降低要求啦囧!!

ps;我次次期待的不是那故事;
而係你d開場白,旁白囧v"別嬲(逃..

re鼠, 對-0-''你奇怪我冇搵你~?呵呵><
降低...好吧,2頁full左就ok....

........你d personal咁怪= =期待開場白and廢話...誰想聽廢話?非你飯桶鼠莫屬.......
26511730,謝啦,希望唔會悶就好了...不期望什麼.......
原帖由 ‵白羽★希〃 於 24-5-2008 01:57 發表
=0=3頁都唔係好難ja~~~
-0-"咁耐先出以為你潛左水

re希,你唔覺今次好悶- -?
(我怕屈機...><我係見鬼都識o咀果d人)

難得今次沒人催我- -''謝啦

回復 支持 反對

支持你啊~.希望快d出大結局啦[[bao_36]] [[bao_36]]
回復 支持 反對

我估個結局係..........

個警察騎著「流星機動猛獅」 去殺個人!呵呵^^係唔係呢?-__-"?
回復 支持 反對

十卜丫 =]]"""
加油"""   支持出大結局呢 -v-'''
回復 支持 反對