查看: 9360|回復: 115
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] `'* T0gether Again '`'`'

評分

參與人數 1樂點 +9 +3 收起 理由
小夜* + 9 + 3

查看全部評分

回復

霸你個第一先/3\"
回復 支持 反對

好興奮 又有正野睇
唔知點解一路睇你整d相一路覺得開心左 囧XD { 莫名奇妙 }
我最鐘意第2張
呵 , 你整d相依然咁正斗

另外 , 因應返個topic .. 祝你同傑以後幸幸福福咁一齊喇 ^3^
回復 支持 反對

原帖由 小婷∮ 於 22-10-2008 23:42 發表
我最鐘意第2張

我都最like第2張 [[yoyo_027]]

第4張你隻鹹豬手(兔手)@@... 好似"鑑硬"拉住佢咁.. 0.0"""

最尾果張都幾靚, 不過果堆memories四方形剪裁如你所講1格格, 不過用羽化我都想像到又怪怪地 .. 真係唔知點整會好d..=.="
回復 支持 反對

好令呢d相@@
其實..如果最尾戈張入面d圖..
整到好似一張相咁..
一張疊一張 會唔會好好多@@?
回復 支持 反對

回復 3# 的帖子

-vvv-;要你久等喇xDD`
點解會開心左...囧rz`
係囉`我都幾鍾意第2張`個feel 好正ovo
仲有多謝晒-3-`
原帖由 發癲雞尾 於 22-10-2008 23:53 發表

我都最like第2張 [[yoyo_027]]

第4張你隻鹹豬手(兔手)@@... 好似"鑑硬"拉住佢咁.. 0.0"""

最尾果張都幾靚, 不過果堆memories四方形剪裁如你所講1格格, 不過用羽化我都想像到又怪怪地 .. 真係唔知點整會好 ...

haahaa-0-v`第2張真係幾好feel`
-_-第4張`waa 你咁到想像到`勁!
係囉-~-1格格`好唔like`但用羽化..又要就番個背景`好煩
-_-..!!! 話時話`我去camp前好似話要影相`影d 1樣背景既相`不過冇左件事..-.-v

原帖由 彤=) 於 22-10-2008 23:54 發表
好令呢d相@@
其實..如果最尾戈張入面d圖..
整到好似一張相咁..
一張疊一張 會唔會好好多@@?

-0-首先多謝你先~
點1張疊1張先-0-~
我e+都係1張疊1張的-~-

回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 22-10-2008 23:56 發表
仲有多謝晒-3-`

可能因為見到靚既野所以個人會開心d
第2張直情可以用" 完美 "黎形容
同埋你成個post都係打哂係一張圖度 .. 好新穎 o.o
回復 支持 反對

原帖由 小婷∮ 於 23-10-2008 00:00 發表

可能因為見到靚既野所以個人會開心d
第2張直情可以用" 完美 "黎形容
同埋你成個post都係打哂係一張圖度 .. 好新穎 o.o

oVO`真的? 咁我遲d又整多d令人開心既圖先-3-v
邊有咁勁呀我-_-~ 我覺得d細字密左少少`個擺位唔知點好
呵-v-其實我係想防止d人抄我po d格式`
而且咁樣多d變化-v-`不過就比較花時間~
回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 22-10-2008 23:56 發表
仲有多謝晒-3-`

haahaa-0-v`第2張真係幾好feel`
-_-第4張`waa 你咁到想像到`勁!
係囉-~-1格格`好唔like`但用羽化..又要就 ...

姐係..好似而家咁一張疊一張..
但係入面戈d圖..整到好似有白邊戈d相咁-0-
咁樣應該唔會一格格吧=0=..
可能效果唔多好 orz..
回復 支持 反對

原帖由 Janelle`:3 於 23-10-2008 00:06 發表

oVO`真的? 咁我遲d又整多d令人開心既圖先-3-v
邊有咁勁呀我-_-~ 我覺得d細字密左少少`個擺位唔知點好
呵-v-其實我係想防止d人抄我po d格式`
而且咁樣多d變化-v-`不過就比較花時間~

拿拿拿 你話咖
我等你整咖喇 >v<
一張圖過絕對係一個又新穎有good既做法
回復 支持 反對