打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 新手試貼-0-比d意見-_-

第一次整-3-

比d意見我

好壞也接受-_-

1.本身係咁-0-

2.之後唔知做咩變左咁-___-

3.forever friends

4.櫻花樹下的朋友-0-(搞gag?!)

5.最後送上.

係得咁多-3-
比d意見-___-v

評分

參與人數 1樂點 +7 +3 收起 理由
siu芷 + 7 + 3

查看全部評分

回復

好吧!新手評新手- -可以嗎~?
第一張唔錯la!
整得幾好, 我唔識整呢..[[m423]]
第二張, 你或者係搞過d光,效果之類??唔識,算數囧
第三張,一睇就知咩事, 加框, bh想印但係變左亂印咁樣= =又試效果了?
第四張,幾好, d葉印得好少少更好!, 不過問題係d字同埋個效果, 好似唔岩位置!?
第五張了,幾有心機吧~? 但係效果唔岩,出唔到果句野的感情呀, 同埋好似搵隻人黎頂住d位咁??

不過已經比我整好好多了, 我第一次整只係識整框,又係好似你咁亂試囉
bh又印有色, 呢度d人鍾意白色bh嫁>3<''
同埋最後果個d字, 你試下下載其他,係你冇定係想用呢隻字?
個feel 唔係好掂, 可能因為用左黑色同埋一點點
覺得係格格不入咁...

我亂評- -''你唔好介意囧 ...[[m634]]
---------------------------------------------------------------
還有還有, 你試下上網搵d新bh, 唔一定用ps7果d嫁
因為果d唔係幾好睇ja..(個人感覺)

你都可以自己畫,之後整一個自己的bh嫁!
ps7開圖, cut好個bh, 按定義畫筆, 開bh就會搵到了!

回復 支持 反對

原帖由 榤奇 於 12-11-2008 19:29 發表
好吧!新手評新手- -可以嗎~?
第一張唔錯la!
整得幾好, 我唔識整呢..[[m423]]
第二張, 你或者係搞過d光,效果之類??唔識,算數囧
第三張,一睇就知咩事, 加框, bh想印但係變左亂印咁樣= =又試效果了?
第四張,幾好, ...

多謝你既意見-3-但係我個人認為我對 ps 仲未掌握得好好-0-
回復 支持 反對

原帖由 醉★﹏ 於 12-11-2008 19:20 發表
第一次整-3-

比d意見我

好壞也接受-_-

1.本變係咁-0-

2.之後唔知做咩變左咁-___-
http://x6a.xanga.com/88df134563733218041683/s170736 ...

第1張ok喎=0="不過無啦啦打過me字=.=唔系太好
第2張太..=.=極級唔清楚
第3張本身應該幾好=3=又較到咁唔清楚
第4張無意見=]]
第5張第1眼望到好似唔清楚..因為d背景既關系..啲人同brush合得都ok=]]
我都系新手-v-多多關照..我開post都比D意見xd
回復 支持 反對

還不錯哦 整得幾好
回復 支持 反對

原帖由 ╭戀﹏ 於 12-11-2008 20:01 發表
還不錯哦 整得幾好

多謝喔-3-     [[bao_05]]
回復 支持 反對

1.好似好普通咁-~-..
建議整框..同埋個字囧囧..
2.疊加左?..
D BH變到好怪-~-
3.D BH睇落好似亂印..唔知咩事囧..
D字你可以學下字效..~
個2隻米古=___+咩事囧~
4.你係個圖出面整左框?..
D字好似大D好D..
5.好似將個女仔夾硬放大左咁=.=~~~
回復 支持 反對

原帖由 叛逆Rex′ 於 12-11-2008 19:58 發表

第1張ok喎=0="不過無啦啦打過me字=.=唔系太好
第2張太..=.=極級唔清楚
第3張本身應該幾好=3=又較到咁唔清楚
第4張無意見=]]
第5張第1眼望到好似唔清楚..因為d背景既關系..啲人同brush合得都ok=]]
我都系 ...

多謝你既寶貴意見[[bao_11]]
回復 支持 反對

原帖由 siu芷 於 12-11-2008 21:52 發表
1.好似好普通咁-~-..
建議整框..同埋個字囧囧..
2.疊加左?..
D BH變到好怪-~-
3.D BH睇落好似亂印..唔知咩事囧..
D字你可以學下字效..~
個2隻米古=___+咩事囧~
4.你係個圖出面整左框?..
D字好似大D好D..
5. ...

我會努力-3-為第2次努力-____-v

評分

參與人數 1 -2 收起 理由
siu芷 -2 連post

查看全部評分

回復 支持 反對

[[m755]] hal0`._.
來個cm你._.!
第1/2-_-..個個係吾係框黎..囧!同埋第2張好光
第3..個效果好鬼熟-_-...吾記得咩東東
第4`吾錯.字大d會好`-~-..
第5`擦人有待改善-3-!

閃人`...
回復 支持 反對