查看: 3119|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 你地應為石2好定石1好

你地應為石2好定石1好
如果我自己玩落認為石1好小小
但係石2又幾好玩
單選投票, 共有 53 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

唔洗講 ,石器時代1 嬴
回復

石1贏幾條街0.0
回復

完全同石1冇得比啦    e家 仲要唔比開加速  我諗只係比d有恆心既人玩^^
回復

完全同石1冇得比啦    e家 仲要唔比開加速  我諗只係比d有恆心既人玩^^
小麥111 發表於 2009-2-23 21:54

我都係咁話~我就冇咁多時間望住d龜速既動作= ="
真係唔洗讀書咩~
回復

始終都係石1好...寵物唔會死,d錢易賺,戰鬥同pk好好多
回復

(舉手)我...我認為石1認路易d....
同埋系統唔同左, 石1既舊玩家難適應...
加速就算了, 反正呢個係唔應該開的, 而且石2唔開比石1唔開已經快得多
最大問題係呢隻game升lv同捉寵...好難-.-", 石1數值上既觀念改寫晒
幾年前作為lv15既新手既我
意外地得到1隻lv5既紅暴, 之後升lv就好易好快了 = = (有個陌生人送俾我的, 到石1完蛋之前我仲keep住隻暴)
另外pk好冇癮, d寵冇得用特殊技, 一用就扣氣, 限死左使用次數, 下下靠暴力合擊, 腦部使用率0%

不過另一方面可能係可器2既魅力仲未俾人發出黎, 遲下應該會有好多野加入去
而我玩唔玩就過多兩個幾月AL完左之後
睇玩家反應決定

(本應溫書的人偷玩了一整天)
回復

估唔到咁多人鍾意石1多'''''''
回復

石1既風格係冇咩game取代到
回復

這不是他們認為石1好
只是他們先入為主

上面有人都講到自己冇耐性
禁你可以吾好玩 , 但係你話吾洗讀書吾洗返工果D
我就吾認同 有人叫你要整天都呆在電腦前面嗎?
什麼叫遊戲??遊戲作用是什麼??
你先搞清楚吧 遊戲難道是想令你整天玩他嗎??
現在是你心態問題   你可能已經覺得玩比工作重要
一天升一,二級  一年便升三百多級
我想說 這不是耐性問題 而是你怎麼玩遊戲

難道你們便認為做什麼也要像方便麵一樣快嗎??
三分鐘 就可以吃飽一餐 三分鐘就可以滿足你一世嗎??
=====================================

樓主 石1有石1好 石2有石2好
比較有意思嗎????

不過你要我比較 我覺得石1介面比較好
比較有石器時代的感覺,石2的介面比較簡潔

不過始終 石1還石1 石2還石2
比較沒意義 更是無聊的問題
與其這麼多時間討論這些無聊問題
倒不如抽點時間去討論遊戲性,升級等問題吧...
回復