查看: 28761|回復: 65
打印 上一主題 下一主題
收起左側

宅男日記@@~第4回,更新在#57

由細到大,我都好怕人多,唔鍾意出街,鍾意留係home,中3個年出過mk一次就無去過
(以家中5完,等緊9月ive開學)我以家平時都係返下工,有時間留都係打下機,留係home,星期6,日就出去打波
我從來唔夠膽識女仔,亦都唔夠膽主動同女仔講,由其係我覺得靚個d,我知道自己樣衰,so唔夠膽去識女仔,
唔可以話原全,但係都係一個ok宅既宅男
正題
直至一日,我返工,有個新女同事,呢個女仔,係ive學生,聽人講我地呢面人工高過黎見工,做下part time
開頭我見到佢,覺得佢都幾靚,但係無咩其他感覺,
咁返工頭一日,因為佢工作既數量唔達標
比個主管話左幾句(唔算罵既)個女仔去左wc,我都估到佢喊,當佢返黎,咁正常都想比包紙巾佢,可惜就係,
佢手中已經有一包,咁我就發揮平時安慰細老妹既技巧,安慰下佢,我話你第一日做算係咁嫁喇,
我第一日做,一單都做唔到,又係比個主管的左入房狂話,做唔到係必然既~,個女仔聽完後,笑左[[bao_36]]
咁個日我咳得好勁,係放工個陣,個女仔同我講,然仔記住返去睇醫生呀!(我叫然仔)

你的支持係我動力~留個cm吧~待~
回復

哈哈..有趣,...加油啦...
我都係唔會成日出街...係有目標先會...唔會無啦啦話出去行.....
回復 支持 反對

哈哈..有趣,...加油啦...
我都係唔會成日出街...係有目標先會...唔會無啦啦話出去行.....
kelvinx 發表於 31-3-2009 11:59

同道中人wo,果然黎左支持@@,仲有下文嫁,多d捧埸!!
回復 支持 反對

我同你一樣
無特別事都唔會出街
人地叫我出,我次次都問咩事先
我一星期先打一次波,有時考試可以成2個星期到唔出街(除番學,補習)
我算係一個毒男=]
回復 支持 反對

我同你一樣
無特別事都唔會出街
人地叫我出,我次次都問咩事先
我一星期先打一次波,有時考試可以成2個星期到唔出街(除番學,補習)
我算係一個毒男=] ...
乂夜影風乂 發表於 31-3-2009 12:38

咁多同志,oh my吉
回復 支持 反對

多d出街啦....去hea都好ma......成日係屋企會悶到痴線架......
回復 支持 反對

點解唔一次過打哂
做咩打個待字出黎要人等
回復 支持 反對

點解唔一次過打哂
做咩打個待字出黎要人等
oph 發表於 31-3-2009 13:30

睇下反應好唔好ma,一次過打哂我怕你地消化唔哂,同埋如果人地唔想睇,費事打咁多,有興趣想睇下發展成點
我先打埋出黎
同埋呢個係真人真事黎嫁,係我既經歷嫁@@
回樓上,我覺得出街好煩,又要走好遠,又無咩野買,又怕人多,所以唔想出,出去都係打波,宅男生活,無計~原諒
回復 支持 反對

加油~!!!!
完全會支持你
回復 支持 反對

''革命尚未成功,同志仍需努力!''
樓主 雖然 開始唔錯 但係仲要努力!
同志們 一起努力吧!!

我也會 為我的目標 努力!! 雖然他有男朋友,但我會等的!
回復 支持 反對