查看: 35020|回復: 670
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 一齊研究下你地玩fs見到d香港人開外掛有幾離譜@@

我就有一次見到有條友(sf)著到成身裝啦,好鬼勁,跟住打啦
本身都有d淆淆地既,到打啦啵,佢d兩分inface又幾爽啵
算啦,可能人地勁同埋能力高,之後佢射幾球3分又入哂
之後我諗,小前真係咁準,之後問題黎啦,佢腰力射波入哂
但最後都係我地贏兩分,之後我同d fd覺得唔對路,就睇佢能力
嘩,身上d裝原來都係假既,冇加能力既,3分得55
之後第二埸打緊個陣我地問隻小前,佢3分能力有幾多,佢話85
跟住我地隊3個人都無言了,之後同佢講話我地睇到你能力得55
唔好吹水,之後佢話我地睇佢唔到的,之後走左
呢d人真係好賤格
例外有一d人用左套裝就話自己能力好高
明明得80幾速,佢有本事跑得快過一隻110速既pg,之後仲要話唔知點解
3分能力得71既pg有本事準過3分破百既sg,仲要有幾球inface
d blk仲勁,隻c幫隻pf pick左,明明頂實左條路線,條pg都有本事可以blk番落黎
之後仲有d c 101板秒到高3,記住,係高3
真係冇野講了,大家有冇見過相同情況呀~_~
回復

係囉
有d香港人真係好勁
成日做到一d自己能力做唔到既野
有個叫言若bb 8x兩分能力值
我明明企係佢面前 佢可以inface我,fake一至兩野再射中距
命中率粗略估計高達9成
三分兩分腰力射波命中亦都奇高...
當然,一場半場發生咁既現象
我好肯定只係好彩
但係同佢打多左幾場
我真係開始懷疑了...點解一隻8x兩分既sf可以射得咁準 真係好奇怪

另外講起80幾速既pg跑出 >11x速既pg
真係不得不提brian  即係fs入面的Orz132/恨愛
有次我用中鋒 同我朋友pf夾(31lv,9x彈)
brian就用佢隻pg orz132  同隻台c夾
咁開波啦
我同我朋友用番慣用既戰術
就係我pick住佢 佢遠灌
敵方brian既pg同隻台c同時起跳
怪事來了
台c彈開了,pg blk掉pf了!
而且果下灌藍仲係飛躍重型扣藍
我查過佢隻pg得3x彈跳,3x火鍋...咁都blk到真係好神
仲有佢d三分都好詭異 7x三分可以射到sg既inface波
事後問佢佢仲話pg係準話sg
omg  到底這是外掛還是技術
回復 支持 反對

上上面... 101板秒高3唔誇啦~
我仲見過90幾板~40幾彈既中鋒 係差唔多罰球線果度 秒高3添
最後解釋 : 你lag咋掛!? lol

完補上面
brian 玩中鋒..可以幾個板都秒高3
但可疑之處就係每次都係最遲入game 果個
睇佢d裝咪都係最多10x板..彈都應該唔多高得去邊..
係背後搞小動作嗎?好彩嗎?技術嗎?冇人知了=P 佢自己最清楚..大概都心照不宣(嗯...我冇講過你係用某d程式哦~呵呵

另外不得不提既係某隻sf (名呢就唔講啦~廢事又俾人圍啦下)
我係玩中鋒既 , 佢可以淨w住都阻到我入籃底,幾次a我撞落我度都係我跌低 lol (先生~請問你衝撞幾多?)
守我fd 果陣呢仲神奇啵
行得快呢..就唔同佢計啦
w住行得快過pg lol lol lol
兩分都幾乎inface (請問你兩分值幾多?雖然sf 真係幾準下?但幾乎都inface啦啵..呵呵...我唔多信啦)
三分呢..就唔洗多講啦 幾球inface 噴都係得果一兩球(又要請問下你三分值幾多呢=D)

講多錯多 係度停一停A_A
回復 支持 反對

咪就係
有次打33個波明明係籃框ga左邊..佢都可以係籃框ga右邊tip到 仲要中間企左個pf係度
個pf仲要卡好哂位 佢更都tip到 有冇更高彈呀
回復 支持 反對

真係離晒大譜..依家d pk仔影衰晒d香港人..成日外掛外掛.扮晒野咁.
著到成身裝冇能力係度扮晒神裝..仲要係度串..摺埋咁唔該..........
係度影衰晒d冇用掛既香港人.. 秒高3?幾多板幾多彈呀 1000板呀?!
中鋒3分入晒..點射呀 你教我呀  1球半球當你好彩..7-8球點計
pg blk 5-6球 pf既入樽  點計呀  blk戰斧添啵  好野  西利 =)
回復 支持 反對

Orz132
有時仲準過我個sg ~"~
人又冇品...
回復 支持 反對

講真 我覺得Orz132真係快得有d離譜,一件套裝加埋85速快過人地神裝sg. steal能力咁普通 steal完明明見到有空位仲可以跟返人地順手blk埋.而那些blk又真係神到無人有,我懷疑FS真的有這麼全技術性的神人嗎?
對住台灣人開都算,同自己友玩都要開就無品左d囉
Brian,我以前真係信你,但係同你打個陣不可思議既事情真係太多,除左係外掛之外我真係想唔到其他原因.
回復 支持 反對

原來brian你咁多fans..
一個人話你就可能佢睇錯姐
咁多人都認為你係外掛..我諗都係真
大家記住
佢fs入而既pg叫Orz132   c叫恨愛
見到小心d...
回復 支持 反對

(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)
你地呢d都唔算外掛啦
(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)
頂你 我之前見到一個大前鋒(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)
香港人黎既(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)

叫做Mellisa一KaY(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)

勁誇張(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)

係中圈起跳入樽(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)

入完仲要串咀咁話呢D唔係外掛 係技術(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)

唉.. 呢家D人真係輸唔起到爆(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)
回復 支持 反對

哦  人妖kay

我認得佢
外掛狗黎
回復 支持 反對