打印 上一主題 下一主題
收起左側

why...答下我

頭像被屏蔽
回復

鬼魂彈-->西洋槍一轉技,可扣對方50%防(好似.)
念力c-->扣打抗
陰陽c-->扣法抗
回復

西2太癈二
回復

因為加2好似改廢左dd

小西2好似秒位無左-.-

(好似係)
回復

加2和以前相比,差了
西2不太清楚
回復

台灣用槍果條友既技...
因為西2比人改廢左...所以無人用
回復

鬼魂彈係台灣槍手1轉技黎的   不是念力個D技   念力係比明/日主  猿公個D用  陰C係比加仔 台/朝主 祖等兵用        點解唔多玩日呢? 1.玩加仔的話  好難升  而且高LV先勁  重要有雷公先打到勁野   西2都1樣  2. 日本2轉 冇咩可能打到15段 所以好少人用
回復

鬼魂彈係帕既技 所以[錦果個技同陰陽c有咩唔同,which比較有用/好用]可以作廢=]
念c可以用高鏡 用高鏡果招係可以扣怪打抵
而陰c係扣法抵 so 兩隻兵 睇你打怪果隻兵/帥/主招技係計咩野而用邊隻
西2改版後廢左 不過你鍾意都可以拎來打王
加2都係打王 但係有明幻既存在 明幻加幻武同加二差唔多 加二要用到帥位 所以都係要明幻好d 不過 未有幻前 可以用加二+生死+雷公去打怪既=]
回復

首先答左你why e加d人好似唔玩日本二轉錦樣,日本二轉(如加2同西2)
因為加2近攻,之前雖然係好勁,但因為gm改版搞到廢哂,並且比左猿公代替左佢既地位
因為雷2既威力無甘勁,又係gm改版搞到廢左,要200LV全力先勁- -所以無乜人會用,令到雙劍果d武器平哂
鬼魂彈係帕羅爵士果招技(mp 30)
而念力師果招叫做虛榮甲冑 (用來減低敵人打擊抵抗)
而陰陽師果招叫做主拍清音(用來減低敵人法術抵抗)
都係睇下你夾邊隻2轉  例如 念力師果招夾各個主角(1轉)
                               例如  陰陽師果招夾祖2
回復

唔好睇小西2 la
打王利器呀
回復