查看: 413543|回復: 179
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 歡迎騙子 網洛英雄 唔可以(請理性討論)期待小恨恨入內問候

關閉 [複製鏈接]

http://nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4150025
以上為前文
先介紹下呢次事件主角
唔可以
最渠岸_既人(已確定
網洛英雄團ST之一
弱智組其中一洛克人
痛恨三更改機五更掛兩位團員 ( 點解真人出新高登搵我地 要做改我地會員賣改機圖既小動作e_e )
同班洛克人組隊 改 三更改機五更掛玩家 鋎鎂鉒角圖
鉒角張圖就100% Real 他一直在玩命嗰張就一定係改圖  (ST班洛克人 我知地你入黎呢個POST一定會講番呢類野e_e 所以我已經幫你講埋)
但係天網恢恢 疏而不漏
第一次張圖就改漏嘢
就比人發現左 真係千年道行一朝喪
唔可以再縱容呢班改圖咁差嘅洛克人
否則遲早又會出現其他人賣改機嘅垃圾改圖
以下為證據 (其實我一早知你會咁樣改post 所以一早backup左)

先送上原圖,唔可以最初上傳的圖片↓

疑點:圖中"角"字比平時移咗一格位,加上對戰模式等字眼被破壞

以及後來經修正的圖片↓

疑點:圖中的角字已被修正,可是對戰模式等字依然爛面,存做JPG格式太多次鳥吧

送上舊時的對答,他一直在說我在改圖去掩飾賣改機事件

唔出奇 賣改機內容都係差唔多咁上下
小恨恨 發表於 30-4-2011 23:39

因為你地班小渠頸聽完主角講個角字分開咗轉咗圖阿嘛

回復  GayJ.

用改圖黎屈人改圖
iopac 發表於 30-4-2011 23:45

佢編輯係用黎加下面sd比gm信既字呀大渠頸
自已改樓主張圖意思=? fail
小恨恨 發表於 30-4-2011 23:47

自已改樓主張圖意思=?
同埋佢係你回POST之前已經編輯左
知道未來 ...
小恨恨 發表於 30-4-2011 23:47

呢張圖就表示個帖就半小時前開嘅 , 而張圖就係 4 分鐘前上傳嘅
咁究竟係開帖嗰時未放圖出嚟 , 定係張圖比人改咗呢究竟(?)

呢次我FAIL左
自已改樓主張圖意思=? fail ...
小恨恨 發表於 30-4-2011 23:53

估唔到你會屈人編輯係用黎改圖咁低級
以前果個KJ去左邊?.?
小恨恨 發表於 30-4-2011 23:55

我唔係樓主 我唔知  可能佢覺得整錯野
上傳多次都唔出奇 不過一張圖改幾分鍾就完成到 會唔會太簡單呢
係咁既話周街都識改圖了
小恨恨 發表於 30-4-2011 23:57

我唔係樓主 我唔知  可能佢覺得整錯野
上傳多次都唔出奇 不過一張圖改幾分鍾就完成到 會唔會太簡單呢
係咁 ...
小恨恨 發表於 30-4-2011 23:57

好似你班網洛英雄咁講
實大把人見到喇賣改機 , 同埋你就一定見到架喇

同一張圖實會上傳幾十次喇
原本張圖就有問題 , 後嚟知道問題出喺邊就改過張圖再上傳
圖片:http://nakuz.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&ptid=4150025&pid=30784990

唔好話 KJ 哥唔教你地班小渠頸改圖
唔好用咁多小畫家喇 , 原本改嗰陣 JPEG 格式已經破壞咗一次圖片表層
第 2 次再就改又再破壞多一次 , 你睇下遊戲大廳嗰啲同你一樣爛哂面

綜合:
1.佢地一直話我改圖去屈人改圖,又無清楚指出我邊度改圖(好奇怪
2.我一路 Cap 圖同埋搵出佢地改圖常犯嘅漏洞,結果換嚟嘅係我改圖屈佢地改圖
3.以下為精彩回覆,同樣得一樣圖,鉒角嗰張就好客觀話唔似改圖,他一直在玩命嗰張就肯定係嫁禍

最後,奇怪點解成班洛克團嘅人潛哂水
係咪個m群壞左(?) 你地之前明明光速成班入哂嚟力撐係真圖
突然之間點解無哂影嘅(?)
有理真的縱橫天下,無理的確難行寸步(?)
回復

會唔會比人ban ac呢me
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

字海都唔想睇,同埋你地d高lv既關係我唔知A_A
回復 支持 反對

有D圖好搞笑~)~
回復 支持 反對

本仙真係見過佢賣改機喎~不過掛住搵人打交,冇影到~
回復 支持 反對

本仙真係見過佢賣改機喎~不過掛住搵人打交,冇影到~
超神風. 發表於 2-5-2011 10:55

你一定見過我LA,我真係會咁onj  唔要100ex AC 走去賣改機?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 8# GayJ.

其實我一直都唔明你地講緊咩,都唔知你地邊個幫邊個- -"
回復 支持 反對