打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 巨商:上「樂」古的快活

關閉 [複製鏈接]
回復 50# 巨商專用

已處理
回復 支持 反對

講番起都差唔多成十年前
而家諗番起,最好玩都係岩岩開始果種感覺.
果陣連打隻台灣鴨都覺得好好玩,成日係築前度買兵(果陣D兵都係廿幾lv)
我玩左巨商十年,中間斷斷續續,有外掛冇外掛都好,最緊要都係喺巨商識到一班好朋友
日日開個商團頻吹水真係幾過癮,我都冇玩好耐,可以算係老一輩
我聽聞巨商已經開始少人玩,但係巨商十年後依然企得係度已經證明一定實力
希望未來巨商可以做得好d,少外掛多聆聽

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
Hellkite + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 52# keung0258

已處理
回復 支持 反對

本小弟都玩左巨商5-6年,到而家中二,幾多歲開始玩大家都計到出黎
以前讀小學果陣D巨錢20蚊一E.好唔容易先買到1E番黎,所以我地係唔會買D50幾LV既兵番黎轉一轉
而係自己升,果時組隊打冥海,大家一路傾計一路打,仲好記得我地係輪住打,有D就掛機做功課.有D就帶打冥海.果個畫面真係好正,到而家仲記得好清楚

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 54# yatyat804

已處理
回復 支持 反對

我玩左巨商 都已經6年,由我初初到步什麼不不認識的情況下
我與第1位戰友邂逅,過時打海龍王升2轉堅係身苦都唔知講咩好
跟住 相繼出現了冥象,跟住升2轉又方便左 中間轉轉折折
最後升到200lv 哈哈~ 其實玩左咁耐 終於都係發覺升級的"過程"係最開心
重有同埋d 戰友攻城 升lv 真係最開心,邊傾邊打,不怕悶xd
係咁多隻online 入面 得巨商先可以比到咁大既滿足感我

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 56# 乂冰之魂乂

已處理
回復 支持 反對

我是一個中學朋友介紹我玩  果時打200$買2e game錢黎玩點知比人呃人 果時就完全灰哂 跟住我朋友同我講去抽獎最後緊係咩都唔中啦 不過果真係好開心 一番學就朋友講打咩怪 放學就買點話中左封書會做啲咩 哈哈 依家出黎做野 朋友一個二個沒玩了 今日的巨商不再是昔日的巨商 哀然我依家好少上  但我愛依種game 佢依經係年輕的回憶 人大了 不得出黎工作 希望可以見番 一起玩的朋友丫 哀然依依個個神  但對我黎二轉先巨啇的代表

評分

Rebellion.KLC + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

已處理
回復 支持 反對

最初接觸巨商係小學果陣時,當時阿哥想玩,就叫佢朋友黎屋企教佢玩,初頭見到巨商,真係唔知乜鬼野黎,同埋畫面又唔算吸引,加上自己玩緊第2隻online,就無諗過去玩。
後來讀中學果陣時,本身玩緊果隻online汁左,無野玩,無聊之下就去左玩巨商(到我想玩果陣,阿哥已經無玩),有隻game玩始終聊勝於無。
而巨商又唔算難上手,好快就熟習到,不過,因為我堅持唔買點數唔買巨錢,果陣玩左好耐,都係勉勉強強賺到錢夠買本入籍。後來高中果陣,因為得我一個係度玩,所以諗住叫d fd一齊玩,最初以為巨商咁舊,實無乜fd肯玩,點知一呼百應,4、5個fd一齊話玩,果陣真係有d喜出望外。
果陣時日日on,鬥升LV升得快,一齊組隊,一齊解任,玩巨商最快樂的果段時光就係果陣時。(可惡的係,佢地買晒巨錢,唔駛幾個月,就超越左我…→︵←…)
不過好景不常,白駒過隙間,我地就各散東西,有d放左ac唔玩,有d轉第2隻game,搞到我都無心機玩,就放低左巨商。
最近入返巨商,乍看之下,人面全非且桃花不再,仍有一樣不變的是,賸下我孤芳自賞。賞d咩呢?就係始終巨商都係咁好玩。
相信完左公開試之後,我地又會一齊玩返!

評分

查看全部評分

回復 支持 反對