收起左側

火男的普通近攻技巧

Originally posted by ‵藤原龍也も〞 at 2006-9-19 22:39:

天月兄..點劍尖破呃防呀..我呢個用劍尖破呃防?你咪係度kai啦..訓醒D先ok?
我果個係近距離互呃情況下反呃返人地轉頭..又點會彈個劍尖出黎呀~
咁屎聖你e+清楚末呀~係破係反我自己定..我1年前已經係當反..由始至 ...

你己經幫我答左^_^你話劍尖可以化解呃防,
化解同破我相信絕對係近義
你居然話反?人地有無打中你?仲叫5叫反?
好心你5好係到講埋無謂野,另外你話贏左把酒5該俾相
me火男都ok,5驚v_v
回復 支持 反對

Originally posted by [m]達人 at 2006-9-19 14:43:
龍哥,冇同你打過,唔好屈臭機,加上2個幾月前我都未識玩火男,嬴就唔算太型,另外,我不主張脫裝打為之公平。
                                          hey mr. m dat

+1呀,從來唔認為唔著裝先叫真正既技術,用好自己套裝就係技術。
重有我覺得其實兩位都停口吧,個個人都有自己既打法,唔洗一定要拎出黎講話邊個既做法先係岩既,呃防ed野,你估佢會防你咪呃
佢lo,估唔中咪俾佢o趙兩野lo。根本無需要係度爭ed野。
回復 支持 反對

Originally posted by [m]達人 at 2006-9-19 22:43:
龍哥,冇同你打過,唔好屈臭機,加上2個幾月前我都未識玩火男,嬴就唔算太型,另外,我不主張脫裝打為之公平。
                                          hey mr. m dat

可能你唔記得啦..我周不時係302開頭12間既房房名打限脫裝港人的~

我就係唔肯定同明月定把酒打過..而且你2位實力差唔多..如果唔係你..則是另外那位了^_^

o..我2個月前都唔算勁的..嬴了你也可能不認真..1個月前便是我的黃金時期-0-"

加上我主張脫裝打...而且走進房間的不是我..是你或另外那個..所以公不公平應該不是我說吧~

Originally posted by ︴小滅‥◎ at 2006-9-20 12:25:

+1呀,從來唔認為唔著裝先叫真正既技術,用好自己套裝就係技術。
重有我覺得銋磛潀麭ㄟ惜f吧,個個人都有自己既打法,唔洗一定要拎出黎講話邊個既做法先係岩既,呃防ed野,你估佢會防你咪呃
佢lo,估唔中咪俾佢o趙兩 ...

當然啦..所以我開這post也是自己既打法..我肯拎出黎公開而已..

但不是我串人先的唷..是人家走進來嘈先的唷/口\..

Originally posted by 天月﹏ at 2006-9-19 22:52:

你己經幫我答左^_^你話劍尖可以化解呃防,
化解同破我相信絕對係近義
你居然話反?人地有無打中你?仲叫5叫反?
好心你5好係到講埋無謂野,另外你話贏左把酒5該俾相
me火男都ok,5驚v_v

你食慒左?我冇話劍尖可以破呃防wo..我係反問你呀~你睇清楚d啦..有?號嫁~
同埋答埋你..叫反~你處於被動..但將被動轉為主動..算唔算反呢?

我講無謂野?你睇清楚係邊個走入黎講無謂野先吧~..好似你咁講嬴人就影相?

咁年中咪要影成百幾二百張!..你平時嬴左人都末必影喇..何況對手又唔係特別出名火男脫裝勁

o..我SD左msn俾你..遲D約你打返埸..但唔會近期..要去朋友或姐屯門果邊先約到

[ Last edited by ‵藤原龍也も〞 on 2006-9-20 at 05:34 PM ]
回復 支持 反對

o原來係咁
回復 支持 反對

Originally posted by ‵藤原龍也も〞 at 2006-9-20 17:26:

可能你唔記得啦..我周不時係302開頭12間既房房名打限脫裝港人的~

我就係唔肯定同明月定把酒打過..而且你2位實力差唔多..如果唔係你..則是另外那位了^_^

o..我2個月前都唔算勁的..嬴了你也可能不認真..1個 ...

o你咁大口氣贏左把酒做咩5影相?
5影相你又記得?oooooooooooooooooooooo
回復 支持 反對

Originally posted by 天月﹏ at 2006-9-20 17:41:

5影相你又記得?oooooooooooooooooooooo

我認同你講法
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
我不爽你水魚謙好耐
回復 支持 反對

勝敗乃兵家常事
如果你係勁就自然會有人講
唔洗你咁勞碌wo
又要解釋咁多 仲要憶起當時既情況 係抄蛋wow

我只係覺得你既表達能力有d問題 that's all.
你亦都無需要講你贏唔贏到邊個。
回復 支持 反對

Originally posted by 堂本光太 at 2006-9-20 18:28:
勝敗乃兵家常事
如果你係勁就自然會有人講
唔洗你咁勞碌wo
又要解釋咁多 仲要憶起當時既情況 係抄蛋wow

我只係覺得你既表達能力有d問題 that's all.
你亦都無需要講你贏唔贏到邊個。

因為屎聖將把酒也拖入了整個問題..我只是重申吧~

因為佢地個名好有詩意=_=加上又冇符號..又順口..

認同你的第1句..勝敗乃兵家常事..我都經常輸..不過係玩裝先會經常輸

想想..無記錯當時果個應該係明月..但把酒都好似打過..但好似係用裝-.-"

佢D裝都仲記得係咩.....但我剩係我記得用禁s水劍7..出到s既..先有機會嬴到..

Originally posted by 天月﹏ at 2006-9-20 17:41:

乜好大口氣咩= =?我覺得嬴到把酒都唔係D咩好值得開心既事

點解咩事都要影相先記得呢? 細個既野..你都有多少印像喇..何況呢D係近幾個月內既事

唔通過去左既野就唔記得- -?咁你真係要睇睇醫生=_=

[ Last edited by ‵藤原龍也も〞 on 2006-9-20 at 06:58 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by 冰月.雪 at 2006-9-20 17:55:
我不爽你水魚謙好耐

不爽???????????? y不爽

你入會了^^
回復 支持 反對