打印 上一主題 下一主題
收起左側

彩虹裝換巨商商2錢...(信譽良好)....多次交易

推推先~~~~~~~~~~~~有意+msn        fung_cheuk_him@hotmail.com
回復 支持 反對

大佬你用個廢ac黎同人換.............
你又唔係出名.................
仲有你d問題真係好今人想打你..........
問埋d白痴問題................
又講埋d白痴野............
係人都話你煩啦............
回復 支持 反對

推推先~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

原帖由 廢物~~ 於 11-3-2008 22:47 發表
大佬你用個廢ac黎同人換.............
你又唔係出名.................
仲有你d問題真係好今人想打你..........
問埋d白痴問題................
又講埋d白痴野............
係人都話你煩啦............

真係搞野囉你,,,你未見過我個ac囉,,,你又知廢???
你係咪feel大左牙,,,係度9-up
回復 支持 反對

推推先~~~~~~~~~~~~有意+msn        fung_cheuk_him@hotmail.com
回復 支持 反對

7000m換到幾卡?~~~~
回復 支持 反對

只裝換............3e上先好a dd .......sor
回復 支持 反對

只裝換............3e上先好a dd .......sor
回復 支持 反對

回復 支持 反對

哈哈 我冇msn得個ac 咩野都冇食個只係有朝4隻2轉申係倉 可比______>app2699
呢個人- -:lol :lol :lol :lol
回復 支持 反對