查看: 3312|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

小樂用彩虹裝換雲起點數 / 幻想學園野

小樂換雲起點數 / 幻想學園野

風:=劍=
等級9 - 次降破防1.5秒33%( 已賣 )
等級8 - 次降破防 2.5 秒26%( 已賣 )

風:=斧=
等級9 - 頂降   忽防20%
等級9 - 次傷下面好s

風:=甲=
等級9 - 禁S 11 秒34% ( 已賣 )

風:=盾=
等級7 - 吸盾 5 秒27%( 已賣 )

風:=劍=
等級8 - 金鍾1.5秒 32%( 已賣 )
等級9 - 金鍾1.5秒 29%( 已賣 )

火:=弓=
等級9 - 次傷 + 三倍29%

火:=盾=
等級7 - 吸盾5秒28%

火:=鞋=
等級9 - 上普通魔鞋 6 秒25%
等級7 - 魔鞋 5 秒27% ( 已賣 )

水:=劍=
等級9 - 降9%禁防 2.5 秒36%

水:=弓=
等級9 - 頂傷 + 好S ( 已賣 )
等級9 - 頂傷 + 普S

水:=甲=
等級9 - 禁S 13 秒31%

水:=盾=
等級7 - 吸盾 5 秒27%

土:=斧=
等級9 - 致命275%忽防34%

土:=鞋=
等級9 - 頂大指南 8.5 秒22%

最後有四色魔 . 風魔9火魔9水魔9 土魔8 . 全部D S 超正 . 高過29%//

msn:love_shinggg@hotmail.com
手提:96871301

(信心保證)!!''

前 POST :http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3099690&;highlight=

22/3更新

換雲起點數 350 / 150 / 幻想學園野

水劍9頂降 + 忽防35%已賣 !! 賣了給peter008>_< 50m卡/.\

回復

push ThaT !! 沉晚已經有第一單新開POST既成功交易 >.^
回復 支持 反對

pushpush 記得我既朋友幫手推POST>3^
回復 支持 反對

回復 支持 反對

我冇玩個D GAME SO冇得同你換~!推推~!
回復 支持 反對

你識我既 -__- ?? 唔緊要唔換都幫推 你真好人 >.^
回復 支持 反對

回復 支持 反對

路過push push u is 小樂〞?.?
回復 支持 反對

no sorry ^,^ pushpush!
回復 支持 反對

pushpush! pushpush!pushpush!
回復 支持 反對