樓主: `;:{P0CHi}﹡
打印 上一主題 下一主題
收起左側

♥♥♥ 大平賣140ac 絕裝..只要你出價吾過份 我就會放 ♥♥♥

推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

唉 系嚕........ 其實仲有好多裝我又吾捨得放wo /.\
`;:{P0CHi}﹡ 發表於 17-12-2011 03:30

留返低都無用架啦
你又唔係成日玩
再唔放
到時汁咁你點算
留一隻AC就夠
不在乎天長地久
只在乎曾經擁有啊
回復 支持 反對

推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

回復 1# `;:{P0CHi}﹡
****140 99% 兔貴海鋼太紋 男魔統<<放2600hkd可小議
刻紋:兔紋.貴紋. 海紋. 鋼紋.太紋
稱號:見習魔統使,魔統使,蒼之引導者,結界守護者,聖槍英雄,
*  :太陽聖戰軍.聖槍聯盟,皇家防衛軍,英雄復仇者
頭飾:130正赤頭.130正赤+2頭.100大地頭.90聖鷹頭.
*   80平祝頭.07年 90lv 399頭.90海盜頭.90光榮頭.聖誕鹿角
*   90鬼頭.90野頭.90紫蝶平祝頭禮物小帽.聖誕小帽.
裝備130正赤+10s.130正赤+2s.09年 120lv 399s.100星神s.
*   80地電s.08年 100lv 399s.
*   100金s.90兔s.07年 90lv 399s.泰坦巨人s.90鋼s.
武器140,130,120星輝劍.100星劍.100元劍.96攻爪.
*   90太劍.地電武.海寧武.皇家守護劍
盾牌:風神盾.80,90王者盾. 96魔盾.80熊護
背飾:130正赤背.130正赤+2背.90魔斗.09年 120lv 399背.
*   90火神.90奧米加.90倉翼.90戈雷.08年 100lv 399背
*   80飛獅鋼翼.07年 90lv 399背.90掃把.
*   06年 50lv 399背.80 3色龍翼. 赤炎熔火翼.
變身戰魂變身器. 貴族禮服變身器上下左右. 海盜變身器上下左右
護符經驗值護身符,魔武項鍊,軍團指環.皇家救贖腕輪.
*   大量x3符,力符,死符,幸符,鋼符.天使護符
寵物:20lv幸娃, 1lv海魔女
機甲:初心者. 65,80,85甲. 淺,深藍,紅甲. 80獅子.
*   60bee,120魔龍, 掃把.白馬
****大量電池.    {ac內有機體系機晶. 真龍石, 妖石, 皇城免稅證}

隻game冇人,26蚊都冇人要啦
回復 支持 反對

推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

推 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對