收起左側

[綜合討論] 《星夢Online》關閉伺服器 集中討論 (請會員在此發表感想

星夢角色名就唔公開了-__-(反正識我既人唔多lol)

星夢係我第一隻玩既online 亦係玩得最長既一隻 又係最後放棄一隻既online

當年..藍版時..係玩技術多於金錢-.-"

那時低我五,六級的同職業同裝同技lv

我都有方法打嬴...=_=v

後來轉黃版後...開始多呃點娃娃..呃錢紋技...呃錢升lv任務....

就慢慢退出了.....我最後既lv 應該靈鬥89 @@

四,五年前我同d fd 講...星夢最多風光十年....

十年內必汁,看來..成真了......

以前的朋友一個一個走.....

間中我入去已經面目全非......................

嗯......

在星夢我成長左好多....

得到很多

失去十分多......

eg..:金錢時間....

..............

星夢變成這樣.或者係佢食水太勁....

變成一隻金錢online-.-"

算吧....2D ONLINE 被淘汰也是避免不了....

GOOD BYE 星夢.......

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
愛玩樂 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

呢隻GAME終於執得啦??
都傳左好耐  估唔到呢一日終於黎到
其實個設定限死左好多發展
一直都無創新既玩法
被市埸淘汰都係正常既
回復 支持 反對

回復 1# 愛玩樂

我2年前都比一個叫影乂影的人昆了很多裝 聽說好多人都唱過佢(見到樂古D貼)
回復 支持 反對

我又吾係老手...又吾知叫吾叫新手`-_-...
6年前玩`,,(?)..
想搵返D裝比人的時候..先知星夢汁-0-
但..- - 我 ...
‵白羽★希〃 發表於 10-4-2012 15:12

妹..我係公司屎忽痕上黎睇下...究竟發現左隻game終於要收皮...比人咒足4年..;P
回復 支持 反對

星夢角色名就唔公開了-__-(反正識我既人唔多lol)

星夢係我第一隻玩既online 亦係玩得最長既一隻 又係最後 ...
RoyLo 發表於 13-4-2012 23:01

!o!米米
回復 支持 反對

!o!米米
﹢小×淚ζ 發表於 22/4/2012 23:08

who is 米米
回復 支持 反對

who is 米米
RoyLo 發表於 23-4-2012 00:35

YOU
回復 支持 反對

星空之門的路過
一睇我個名 你就知道咩事...

星夢都有玩 但級終星空之門最正
騎往28LV傭兵甲上獅山打...
回復 支持 反對

一想玩番就汁= =唉!!
回復 支持 反對

星夢呢隻GAME 我都玩左幾年,
係我玩得最耐GE一隻GAME,
不過09年個時已經放棄連賣AC,
原因係唔想升,加上D裝出得太快,
雖然E+都有玩其他GAME,但係冇隻玩得耐,
唔知點解...聽到星夢話要汁,有D唔捨得.....
記得之前我係專賣寵物GE奸商 XD,
一隻搵幾十萬不等, 風光日子總有完的一天........

如果唔係因為比某個人呃的話, 可能玩到E+,
呢隻係我唯一有買點數的ONLINE GAME,
可惜最後都係要汁.....
真係好掛念以前D朋友.....

星夢角色: 月之戀人

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
愛玩樂 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對