查看: 2712|回復: 64
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] ╰◆°*貼貼貼 x)

hihi****=][[yoyo_156]] [[m650]]

好耐都冇貼圖了=]"
呢排整小左好多圖...可能忙於hw戈方面啦..
同埋有d野煩緊... [[yoyo_119]]
[[yoyo_160]] ....0r2!"
唔係冇整圖既...都有整的x)""
去住小小先"...
有好多都唔見左/___\....
[[yoyo_020]]

with小云的*╭[[yoyo_029]]

with影"...你冇玩了=/\=''嗚[[yoyo_018]] ...
我唔會唔記得你架[[yoyo_051]] /3\!!!

<<好耐歷史了呢張-3-"

← 簡單就是美 x)

↑由於上面既人既關係唔同左..同埋唔想show佢地個名出黎以免尷尬....so比我蒙名 ;)

hoho***[[m103]]

姑立佢xd↓

↑整得好求其~.~""....
不要見怪>~<

以下呢張..整得幾好=]
自己都幾鍾意^^
with大楓的~~~[[yoyo_210]]

with哥的****[[yoyo_196]]

唔知點解有2個by希-__-哈...遲下改 -v-"

下面 with老公的=]"...[[yoyo_129]] [[yoyo_205]] [[yoyo_208]]

張簽名"=][[m117]]

整住咁多先啦 ;3"[[m101]] [[yoyo_165]]

遲d再+  ^^
ps::整得唔令別踩/____\"[[yoyo_148]] .....

ps2::em-3-據我所知...我以上有張圖係學左新框的..
大家搵搵吧xp"*╭
if想學的...可以搵禾^^"....
其實係之前既貼圖post都好似貼過的xp"

評分

參與人數 1樂點 +35 收起 理由
小夜* + 35

查看全部評分

回復

wo`
第一`>v<
哈哈.你做咩擺我上黎!!
比人睇蝕晒
回復 支持 反對

緊係第1啦=3=
而家咩時間wo-x-"...
=3=點會比人睇蝕晒牙....!!!
回復 支持 反對

@0@......
師父放相ar-0-....
哈= =+我好中意姑立ho果一張XD
見到覺得好好笑-w-
回復 支持 反對

-___-囧..沒我的=["
鐘意你張簽名-0-"{{為什麼說之前-_-你現在不是還在用嗎}}
感覺上很花-___-"太多bh了嗎~"~
是我不太喜歡太多bh的關係吧-_-!?"
感覺上..你整圖好似之前令d-_-"
呢d好似沒什麼變化似的-___-!!
囧.....不知道自己在說什麼-_-都是批評的說話=["
不要見怪-/\-!!算了...~_~"可以無視我這些話"
我整得又不是令~_~"好像沒資格批評~_~"
回復 支持 反對

原帖由 小夜曲 於 24-4-2008 04:05 發表
@0@......
師父放相ar-0-....
哈= =+我好中意姑立ho果一張XD
見到覺得好好笑-w-

-3-"你幾時交下hw先+v+?!?
=w=鍾意就好了xp

原帖由 笨雪豬〞 於 24-4-2008 04:54 發表
-___-囧..沒我的=["
鐘意你張簽名-0-"{{為什麼說之前-_-你現在不是還在用嗎}}
感覺上很花-___-"太多bh了嗎~"~
是我不太喜歡太多bh的關係吧-_-!?"
感覺上..你整圖好似之前令d-_-"
呢d好似沒什麼變化似的-___-!!
...

=___="唔知啊...
-0-因為我可能轉簽名ma-33333-嘻嘻╭*
...因為我諗唔到整咩-__-咩框好...
我都唔想諗-___-哈哈
其實另外幫fd整戈幾張..冇咁花的...
但..始終幫fd整..廢時貼出答;3

-o-係咩?? ((咁又係既...之前有心機的ma-_-"))
因為呢d係+bh only -v-"...

其實我覺得大楓戈張幾好的=]"
整完出黎..勁鍾意xp"...

至於簽名...都係大張得滯..show唔晒出黎=/\=".....
張簽名...原本係整比老公的-v-"
..but"...自己又鍾意咪拎去做簽名-3-"呵呵~~~

回復 支持 反對

又唔同我影相/~\
得閒碌黎搵你影張先a_a
不過真係好似太多bh-~-好花-0-
回復 支持 反對

回復 7# 的帖子

你知就好啦-0-!!!!!"
1dd la xp"
回復 支持 反對

點解第3張咁大忽空位既-_-?
為左碌柱-_-?
你張簽名都用左好鬼耐啦啵-3-`依迦先貼既-~-
回復 支持 反對

原帖由 ‵白羽★希〃 於 24-4-2008 07:42 發表
=___="唔知啊...
-0-因為我可能轉簽名ma-33333-嘻嘻╭*
...因為我諗唔到整咩-__-咩框好...
我都唔想諗-___-哈哈
其實另外幫fd整戈幾張..冇咁花的...
但..始終幫fd整..廢時貼出;3

-o-係咩?? ((咁又係既...之前有心機的ma-_-"))
因為呢d係+bh only -v-"...

其實我覺得大楓戈張幾好的=]"
整完出黎..勁鍾意xp"...

至於簽名...都係大張得滯..show唔晒出黎=/\=".....
張簽名...原本係整比老公的-v-"
..but"...自己又鍾意咪拎去做簽名-3-"呵呵~~~

黎吧-_-!?"
T3T但我想睇/3\..
轉簽名a0a..幾時有新圖出品a_a?!期待*v*
框呢樣野-_-我成日都整圖果時上網搵框既教學-_-"
但最後都係自己亂禁=[]=滿意既就要..唔滿意就再亂禁過-_-"

係牙-0-"...以前果d冇咁花&有框-~-"
{{p.s::你牙-0-幾時出教學先a_a!?"}}

大楓果張都唔錯-0-''..但我覺得花左少少-0-"

簽名唔係大好多姐~3~"...
你整左比佢-0-..佢都冇用過架喇a_a"
就算用牙...2公婆一齊用都冇問題架-0-"
回復 支持 反對